Handelsonderneming Elings:

Hét adres voor een tweedehands auto in Gendt

 

 

Handelsonderneming Elings is hét adres voor een nieuwe tweedehands Auto. wij hebben een regelmatig wisselende voorraad van gebruikte auto’s. Alle auto’s worden gecontroleerd en afgeleverd met een nieuwe APK. 

 

Zoekt u een auto die niet op onze website of ons erf staat, maak dan gebruik van onze vindservice; Oftewel, zoekopdracht voor een auto.

Geschiedenis van

Handelsonderneming Elings Gendt

 

Vertrouwen staat hoog in het vaandel bij Handelsonderneming Elings. De meeste klanten kennen het bedrijf al jaren en zijn ook al jaren klant.

Zaken doen gaat om het verkopen van een eerlijke auto voor een eerlijke prijs . En, als er een keer iets aan scheelt, dan kun je er gewoon mee terug!

 

 

 

Zoekopdracht Auto

 

Met een zoekopdracht voor een auto laat u Handelsonderneming Elings zoeken naar een bepaald merk, type, leeftijd en prijsklasse. Dankzij het grote netwerk van Handelsonderneming Elings vinden we snel een geschikte auto voor u. Tevens kijken wij als vakman voor u naar de kwaliteit en betrouwbaarheid van de aangeboden auto. Zo weet u zeker dat u geen ‘kat in de zak’ koopt!

 

Auto gevonden na zoekopdracht

 

Zodra de juiste auto gevonden is, kunt u hem vrijblijvend uitproberen. Dan ontdekt u meteen weer een goede service van Handelsonderneming Elings. U kunt op uw gemak bekijken of de auto u bevalt.

 

Geen idee welke auto u wilt?

 

Hebt u geen idee wat voor een andere auto u wilt? Laat u dan eens gratis adviseren. Handelsonderneming Elings denkt graag met u mee! Samen vinden wij een auto die past bij uw wensen, situatie en budget!

Joop Elings